NEW IN + WISHES FROM GANNI

GREEN MARBLE DESK

IMG_5003 kopi

Mange af jer har spurgt ind til mit nye skrivebord, hvilket jeg godt kan forstå, for flot det er det sgu! Marmorpladen har jeg købt og fået skåret i den længde, jeg ønskede i et flisecenter i Næstved, og bordbenene har jeg fået lavet hos en ven af mine forældre, som er vvs’er. Nogle af jer har måske bemærket, at jeg er rigtig glad for farven flaskegrøn lige pt, så selvfølgelig skulle pladen også være i grøn marmor. Jeg er utrolig glad for resultatet og er sikker på, at bordet vil følge mig i mange år fremover.
I kan muligvis også spotte flere nye ting? Lyngby vasen i glas var jeg så heldig at få foræret af nogle af mine veninder i fødselsdagsgave i september. Det messingfarvede krus samt saksen og kuglepennen er også nye tilføjelser og er fra henholdsvis Ferm Living og HAY. Jeg er lige nu igang med den helt store ommøblering, da jeg i lang tid har haft brug for, at der skulle ske noget på mit værelse. Jeg vil selvfølgelig vise jer resultatet her på bloggen, lige så snart muligheden byder sig, men indtil da må I nøjes med denne lille teaser.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN + WISHES FROM GANNI