NEW ITEMS FROM NEO NOIR

ALMOST A NEW ROOM

54

Der er sket meget siden, I har set billeder af mit værelse sidst. Som I kan se, har jeg rykket rundt på alle mine møbler samt fået en del nye ting – heriblandt Marschall højtaleren, Monstera planten, kaktusen, Normann Copenhagen bogholderen, Kay Bojesen aben og sidst men ikke mindst en opslagstavlen af armeringsjern, som jeg selv har lavet. Jeg synes, at det er blevet rigtig hyggeligt og er meget tilfreds med, hvordan jeg har fået møblerne til at stå denne gang. Lige nu er jeg på jagt efter en lampe, om det skal være en loft- eller standerlampe, har jeg endnu ikke besluttet mig for, men en ting er sikkert – jeg skal have noget mere belysning. Kan I lide det?

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW ITEMS FROM NEO NOIR