GUBI MARBLE TABLE

GETAWAY TO SWEDEN

Ikke-navngivet-12 kopi

Jeg har endelig fået juleferie, og er nu på vej mod Gällivare, hvor min familie og jeg skal tilbringe julen. Jeg er så spændt og glæder mig meget til at se den del af familien, jeg sjældent ser samt at opleve en anderledes jul. Jeg sidder i skrivende stund i Stockholm lufthavn og venter på vores fly, som desværre afgår 3 timer senere end planlagt. En smule irriterende, men så fik jeg da også lige muligheden for at skrive dette indlæg. Anyway, jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUBI MARBLE TABLE