A GREAT TIP: 15% OFF BOOZT.COM

BARCELONA

Ikke-navngivet-1

Der har været ret stille herinde den seneste uge, da jeg, som de fleste af jer nok ved, har været på studietur i Barcelona. Men nu er jeg tilbage efter en fantastisk tur uden så meget søvn, men rig på mange gode oplevelser. Måske har I fulgt med på Instagram i mellemtiden, hvor jeg løbende har opdateret med billeder? Som I nok kan fornemme, er Barcelona virkelig en hyggelig by med en masse inspirerende arkitektur og charmerende gader. Har I ikke været i Barcelona før, er den virkelig et besøg værd!

8 kommentarer

 • Julie Stenberg

  Det ville være SÅ lækkert, hvis du (lidt hurtigt hæ) ville lave en guide til hvad du mener man burde se og shoppemuligheder i byen, da jeg rejser derned på torsdag. Ville elsker et par tips til turen :-)

  Desuden er jeg virkeligt fan af din blog!

  -Julie
  Instagram: julieestenberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det kan jeg desværre ikke nå – men mon ikke du kan finde en god guide på nettet et sted :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er den hvide top fra+ :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Cecilie!

  Virkelig fed blog og jeg elsker at lade mig inspirere af de forskellige fashion indlæg, som du kommer med! Jeg har virkelig ledt længe efter den blå top du har på – hvor kan jeg finde den henne? :) Jeg har ledt på Topshop’s hjemmeside, men kan simpelthen ikke finde den
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Mange tak! Den er fra ZARA – formoder, at den stadig er at finde i butikkerne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Cecilie!

  Jeg har længe ledt efter et sted hvor jeg kunne købe den blå top du har på på billedet men kan simpelthen ikke finde den nogle steder – ved du hvor jeg kan købe den? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A GREAT TIP: 15% OFF BOOZT.COM