OUTFIT ON BUDGET

BIG NEWS + INTERIOR INSPIRATiON

ikke-navngivet-1

Boligindretning optager mig særligt meget lige i øjeblikket, hvilket absolut heller ikke er helt uden grund – jeg flytter nemlig hjemmefra! Jeg glæder mig utrolig meget og ser frem til at skulle stå på egne ben! Jeg har allerede nu købt stort set alle møbler, som lejligheden skal møbleres med og kan slet ikke vente med at skulle indrette. Nå men, hvor flytter jeg så egentlig hen og skal jeg bo alene? Jeg bliver stadig boende i Næstved, da der opstod en rigtig god mulighed, jeg simpelthen ikke kunne sige nej til. Jeg flytter nemlig i hus sammen med min bror og min veninde Nanna. Huset fungerer som to separate boliger, så Nanna og jeg skal bo på 1. sal og min bror i stueetagen. Det er et virkelig spændende projekt og et nyt kapitel i mit liv, som jeg glæder mig til at starte. Vi overtager huset i morgen, men da der skal laves en del, kan vi først flytte ind i slutningen af juli måned. Anyways, så er jeg ikke i tvivl om, at det endelige resultat nok skal blive rigtig godt – jeg glæder mig i hvertfald til at vise jer rundt i lejligheden, når vi er så langt! Herover får I lidt inspiration på boligfronten med på vejen.

2 kommentarer

 • Charlotte

  Ej hvor spændende og dejligt for jer! Tillykke med huset/lejligheden. Glæder mig til at følge med I indflytningsprocessen og hvordan du kommer til at indrette dig. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Ja, vi er så spændte på det hele. Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT ON BUDGET