NEW PURCHASES

UPDATE + VACATION VIBES

Det er ved at være lang tid siden, jeg sidst har været aktiv herinde, så jeg tænkte, at det var på tide at give lyd fra mig. Status er, at jeg har det rigtigt godt. Jeg er næsten lige hjemvendt fra ferie, hvorfra I får lidt billeder, med en masse fornyet energi, som jeg lige nu bruger på at arbejde. Jeg er endvidere så småt begyndt at forberede mig på flytningen, som desværre er blevet udskudt lidt, men hvis alt følger planen nu, kan jeg flytte ind om 2 ugers tid. Denne weekend kommer til at stå på Grøn Koncert samt en smuttur til Skodsborg, hvilket jeg ser rigtig meget frem til – lidt selvforkælelse er altid godt. Blot en lille update herfra – håber, at I har det dejligt og får nydt det gode vejr!

2 kommentarer

 • Katrine Venning

  Deb orange kjole du har på, på nederste billede hvor fra er den samt badedragten? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Kjolen er fra Mango og badedragten er fra Minimum :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW PURCHASES