AFFORDABLE ART

THE PERFECT MOBILE KIT

Reklame for MOBILCOVERS.DK: Jeg har fornyligt været inde og lægge en bestilling hos MOBILCOVERS.DK og tænkte i den forbindelse at vise jer mine køb. MOBILCOVERS.DK har et bredt udvalg af covers og tilbehør til din mobil, der passer til enhver smag og situation.

Herover kan I se, hvad jeg endte med at ligge i kurven. Jeg var blandt andet på udkig efter et gennemsigtigt cover samt et panserglas, hvilket jeg hurtigt fandt. Derudover købte jeg Apples docking station, som jeg allerede har haft stor glæde af. Med i bestillingen var også denne lækre højttaler fra JBL i den fineste champagne farve. Højtaleren er trådløs og vandtæt, hvilket gør den perfekt til at have med på stranden eller sågar i vandet. Jeg kunne heller ikke stå for disse smarte Defunc earbuds – ikke nok med, at de har en utrolig god lyd, er der endda også integreret PowerBank på 2100 mAh., som kan holde din mobil opladt, når du er på farten. Der gik kun én dag fra, jeg lagde min ordre til, at pakken lå i min postkasse, hvilket man må sige er hurtig og god service! Dette er blot et lille udsnit af det tilbehør, de forhandler – shop hele deres udvalg her. Står du iøvrigt og mangler tilbehør til din tablet, kan du også tage et kig forbi TABLETCOVERS.DK. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFFORDABLE ART