THE PERFECT MOBILE KIT

PROTECT YOUR HAIR WITH MADISON PROFESSIONAL

Reklame for Madison Professional: Jeg har været så heldig at få muligheden for at teste Madisons eksklusive hårbørstekollektion. Kollektionen består af disse fire lækre børster, som hver har sin egenskab.

Soft Detangling Brush er velegnet til brug i fugtigt hår eller til fordeling af hårkur i badet. Har du tendens til at få meget olieret hår og ønsker derfor ikke de “olie-fordelene” egenskaber fra de øvrige børster, så er denne perfekt. De afrundende nylonpigge udfiltrer let uden at knække håret og lokkerne forbliver således sunde og stærke.

Boar & Nylon fås i to størrelser – en til kort og mellemlangt hår samt en til langt hår. Denne børste udreder let selv det mest filtrede hår ved hjælp af sin kombination af vildsvinehår og nylonpigge. Børsten stimulerer hovedbundens blodcirkulation, hvilket fremmer hårets vækst og fordeler de naturlige olier fra hovedbunden. Har du iøvrigt tendens til elektrisk hår, er denne børste også ideel, idet den modvirker statisk elektricitet.

HyperFlex Boar Brush er perfekt til dig, der vil have alle fordelene fra Madison Professionel og samtidig døjer med skrøbeligt hår med tendens til at knække. Børsten er lavet af vildsvinehår og nylonpigge af højeste kvalitet og stimulerer, ligesom Boar & Nylon børsten, hovedbunden og fremmer hårets vækst.

Børsterne fra Madison Professional er alle skånsomme mod håret og efterlader det med en silkeblød og glansfuld finish – jeg giver dem mine varmeste anbefalinger, det er hårbørster af højeste kvalitet til favorable priser. Ønsker du at købe børsterne i en fysisk butik, kan du finde din nærmeste forhandler her. De kan også købes online på Billigvoks.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT MOBILE KIT